Termeni şi confidenţialitate

Lăudat să fie Isus!

Rugaţi-vă pentru Biserică şi pentru toţi cei care o slujesc cu vrednicie.

Despre:

Site-ul ”Parohii şi comunităţi greco-catolice româneşti” (www.parohiigreco-catolice.ro) este non-comercial şi non-profit, construit pe bază de voluntariat, iar accesarea acestuia se face absolut gratuit.

Scopul acestui site este de a face mai cunoscută şi mai vizibilă pe internet Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică.

Reclamele de pe acest site sunt parteneriate gratuite sau campanii de ajutorare.

Termeni şi condiţii:

Facem tot posibilul ca datele de pe acest site să fie corecte şi de actualitate.

Informaţiile sunt luate de pe pagini de internet cu acces public, reţele de socializare, din cărţi, reviste, ziare sau ne-au fost comunicate de către preoţi, persoane consacrate sau credincioşi.

Nu ne putem asuma nicio răspundere pentru trimiterile (linkurile / legăturile) către site-uri externe, materiale video, audio sau transmisii în direct (live) asupra cărora nu avem niciun control, acestea fiind funcţionale la data adăugării pe site.

Orice propunere cu privire la îmbunătăţirea site-ului (organizare, design etc.) este întotdeauna binevenită.

Ne rezervăm dreptul de a adăuga, modifica şi şterge materiale fără o notificare prealabilă în scopul actualizării şi corectării informaţiilor.

Comentarii:

Toate comentariile de pe acest site sunt moderate.

Nu aprobăm comentarii ce conţin date personale (nume, prenume, număr de telefon, adresă de e-mail etc.). Vă mulţumim pentru înţelegere.

Drepturi de autor:

Toate imaginile şi documentele (fişierele) au sursa indicată (autor şi / sau site). Drepturile de autor aparţin exclusiv proprietarilor acestora (persoane fizice, instituţii, companii, site-uri etc.).

Fotografiile realizate de parohiigreco-catolice.ro şi informaţiile de pe acest site pot fi preluate pentru uz personal, non-comercial sau comercial, în mod absolut gratuit, cu rugămintea de a preciza sursa.

Date personale:

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 aplicabil din 25 mai 2018, dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale (nume, prenume, telefon, e-mail) să apară în mod public la pagina parohiei, misiunii, mănăstirii sau comunităţii în care activaţi, vă rugăm să ne trimiteţi un mail la una dintre adresele: grecocatolicbru@gmail.com, contact@parohiigreco-catolice.ro sau ca mesaj pe Facebook şi le vom publica pe acest site.

Pentru modificarea, completarea sau ştergerea datelor dumneavoastră personale (nume, prenume, telefon, e-mail), vă rugăm să ne trimiteţi un mail la una dintre adresele: grecocatolicbru@gmail.com, contact@parohiigreco-catolice.ro sau ca mesaj pe Facebook şi le vom modifica sau şterge în cel mai scurt timp.


Vă mulţumim pentru vizită şi colaborare.


Harta cu parohiile şi filiile (filialele) din România:


Vizualizaţi harta pe tot ecranul

Harta cu parohiile şi comunităţile din străinătate (diasporă):


Vizualizaţi harta pe tot ecranul

Harta cu mănăstirile din România şi străinătate (diasporă):


Vizualizaţi harta pe tot ecranul

Harta cu Arhieparhia Majoră şi Eparhiile greco-catolice româneşti:


Vizualizaţi harta pe tot ecranul

Comentarii